Hem ljuva Vänersborg

Skickade ett sånt sms till min kära vän Patrik i natt när jag kom hem.. Han mobbar mig ju för Vänersborg HELA tiden ^^
haha.
Smsar lite med honom emellanåt, och har fått honom till att bli min personliga faluguide.. så jag lär mig hitta inne stan XD fan, tappar jag bort mig ute på Skräcklan, då ska ni se mig i Falu city ^^ Kan typ var Åhlens, Gina tricot, Mc donalds och club Etage ligger :P hahaha. Kan ju faktiskt inte ens hur bussarna går ;)

Jaja, han är ju aaaalltid ledig, så att jag ska kunna träffa honom när jag vill.. Blir det inte imorn när båda kommit tillbaka till Falun kan det förhoppningsvis bli på måndag ;) Slutar ju kl. 10.30 då, och han har studieuppehåll i 2 månader, bara för att han bytte från distans till campus. Yeah, lucky me :D ;)
 
Ne det är hopplöst det här. Jag vet inte alls varför jag gör som jag gör. Jag vet faktiskt inte.
Grejen är nog att Han är den jag riktigt.. fastnat hos i Falun. Visst, jag har skaffat mig mer underbara vänner.. men ..
jaaa.. ^^


Var hos Elin förut o lämnade hennes present. Fick berätta för henne o hennes trevliga bror Kristoffer hur jag har det i Falun, så vi satt o snackade i en evighet ^^ . Sen på hemvägen träffade jag grannarna... öhum.., Och Sten frågade hur jag klarade mig utan pojkvännen nu när jag flyttat. Han hade tydligen sett mig med Martin. Ajsig Bajsing, han är ingen pojkvän :P Bara väääääääään :D

Ska hjälpa mor min nu med pizzorna inför kvällens kalas :)

Tjingeling

x200

Sitter på sista tåget nu, ska vara i gbg om typ 40 min.. Usch,börjar få satans ont i röven oxå :p Gud, jag får inte bort grabben från näthinnan.. Får inte glömma smsa honom när jag är hemma..haha, han mobbar ju mig för mitt vänersborg :p Ska läsa lite till.. Skulle nog lånat 2 böcker, den här kommer jag hinna läsa ut :p Haha

Hemresa

Sitter på första tåget hem nu.. Lite stressigt att hinna med..menmen :) Haha hade jättekul seminarium förut :D vi lekte o grejade, fick en kompis i markus oxå ^^ och så är jag kortast i gruppen med :p Vet inte hur många som smsat eller frågat om jag ska med ut på kåren ikväll,blir inte förvånad om playboy ringer :p jonas o johannes undrade om jag skulle med på volleyballen imorn oxå ute på bojsen beach..men blir nog svårt :p Jaja,kanske skriver mer sen..ska ju åka i ett antal timmar :p

läxan avklarad

Iaf den där jag skulle skriva om en lärare :p ska ju ha med mig en bok oxå med lite text ang skola.. Funderar på att låna en pippi-bok :p fotografering imorn oxå,så jag får mitt passerkort :d Funderar på att snart lägga mig,blev ju ganska sent inatt :p och imorn ska jag hem,sitta på tåg ner till gbg o sen byta till buss så jag är hemma 02.10 :s tur att fredagar ska vara lediga sen :) Kunde vart på skattjakt förut,men regnade..o vid 21 drar dem till borlänge.. Men orka:p blir mer nästa vecka :p

Gud..

Sov hos patrik inatt eftersom vi inte kunde bussarna hem ^^ patrik är f.ö killen jag skålade smirnoff med i måndags :p han kör ambulans och har jobbat 'hemma' så han mobbar mig o mitt vbg hela tiden :p otroligt go är han iaf,tror jag låg o sov likadant i hans famn hela morgonen,har jätteont i ena höftet :p haha han blev årets blåbär förra året så han fick en blå dalahäst.gud vad jag skrattade när han visade den :p btw bor han hos sin söta mormor, som kokade kaffe till mig :p Ne,har läxa till imorn..hejsvej

Bojsen,club etage och..

Yeah, var på förfest ute på bojsen hos kalle o playboy igår :) helnice! De har egen full bar,och då menar jag bar! Haha,så det blev hänga där,sjunga suplåten,falusången o spela ölspelet :p sen vidare till stan,där patrik betalade typ allt ;) blev dans, dricka o tillsägelse från playboy ;p

nyvaken på min lediga dag

Lite trögt o sova i natt.. Har drömt en massa konstiga mardrömmar. Vaknade av att det brummade som fan här utanför vid 8. Och somnade om o drömde bla om min lille martin ;) jäklar vad jag måste sakna dig martin, börjar nog gråta snart ;) haha. Ska ta o äta,diska,duscha, gå till skolan,hämta cykeln o sen dra till stan tror jag. See you later, bye bye :)

Fortsättning på förgående inlägg

Mattias är extra söt eftersom han handlade åt mig ;) blidde party sen ute på boysen beach, trevligt, men iskallt! Haha finns för sköna killar där alltså ;) jag o en skålade smirnoffflaskor :) Sen var det en tjej där som gick på onsjöskolan samtidigt som mig ! Aschockad när hon frågade mig ^^ Martin,det finns en kille som är jättelik dig! Eller så är det jag som hade synvillor igen ;) måste vara saknaden utav dig ;) Ny LEDIG dag imorn, blir o hämta cykeln vid skolan o kanske dra en sväng på stan :)

Inskrivningsdagen avklarad

Vänner har jag skaffat mig oxå :) klev innanför entrén o det första jag gör är att träffa hanna som bor i ludvika,o dessutom visste vem dennis var :-P fick frågan om vi vart tsm när jag berättade att jag var i ludvika 1 v hos honom XD usch, räckte med en dag med en dalkulla och jag t.o.m har börjat tänka på dalmål :$. Träffade på GUSTAV oxå, fan.. Hade jag inte väntat mig, träffade honom utanför systemet senare på dagen oxå ;) nya polers från sunne har jag med,anna o mattias(?)-asmysiga ! :)

Klantarsel AB

Sofia är en lättroad person.. Hände ingenting i mitt liv för ett x-antal timmar sen, så jag satt vid köksbordet..kladdade på ett papper och smsade med bl.a dennis o klagade på min ensamhet. Haha. Och till min vanliga otur tappade jag bläckpennan på mitt gula linne o fick en vacker fläck som jag hoppas går bort! Dennis verkade inte alls förstå hur jag hade tråkigt. Fick höra att hade jag hört av mig innan 3,jag gjorde det efter 6, kunde han kanske tittat förbi.. Hur skulle jag veta det? Dum sak det där :)

Utsikt

Tänkte bara visa min utsikt från balkongen :p är ett hus mittemot mig som jag dock undvikit på fotot :p

Cykeltur

Har precis kommit hem efter en cykeltur till o från skolan..så man hittar :p trots världens omvägar cyklade jag hem på 20 min, fast då ingår en superduperlång backe XD Ska slänga sopor snart, o sen sätta mig på balkongen.tror det flyttar in nån kille under mig förresten..brötar o grejar ^^ Socialt är folket här oxå! Varenda person jag träffat,inkl. i stan, har hejat :) Ganska gött o ha en 3a för sig själv, o bara betala 2680, eller vad det var ;) ne,ska äta något nu..vi hörs // <3

lugn o ro

Eller inte :p aik-folket har avslutat sin förfest o tagit bussen till stan. Typ dem,killen över mig och de nyinflyttade killarna i huset breve som jag känner till ;) usch, varmt härinne..men orkar inte ta en dusch ^^ får bli imorgon istället. Innan jag cyklar iväg för att finna kortaste cykelväg till skolan. Ska ju vara fint väder imorn,perfekt cykelväder :) Har handlat idag oxå, blev en fine spegel till hallen från rusta ^^ och mat från dalarnas största stormarknad..har mat i 2 v typ :d ne..snart sovdax!

Tjenare falun

Jaha, då är det dax att tillbringa sin första natt ensam i lägenheten, familjen åkte ju hem tidigare idag :p Så.. Vad ska jag berätta.. Jag bor ensam i lägenheten(en 3a). Har en vit liten hall,ett långsmalt rum som den eventuella rumskamraten får,ett gult vardagsrum,ljust rymligt kök och ett grönt sovrum.balkong har jag oxå, med sjöutsikt :p jaa, och ett badrum med badkar..hoppas det duger ist för poolen martin ;) har utsikt mot en balkong som de hänger en aik-flagga på..kanske ska hänga en ifk på min? ;)

Livet är inte alltid som en dans på rosor.

Det känns så konstigt alltihop. Nu sitter jag här, har redan packat en resväska och en stor låda med saker till Falun. Ska snart upp o packa mer.. men det känns så sjukt.
L i l l a   j a g , t i l l   F A L U N ? !

Jag vill inte lämna min familj.. vänner m.m.  Jag har rädslan av att jag inte kommer trivas däruppe.. Eller att jag kommer bli nån annan. Ändå finns det inget hellre jag vill än bara fly allt.
Lämna gamla sletna Vänersborg och börja om, fullständigt.

Fällde några tårar förut, saker o ting kommer aldrig mer bli detsamma. En vänskap kommer, inte splittras, men säras.
Vi kommer inte träffas på en evighet, och vi har inte ens flyttat ännu.  :(.
Sen fällde jag tårar igen uppe på rummet, där jag håller på o plockar undan mina saker. Packar ner saker o ting som har en hel del jävla minnen med sig, som ska bort. Packas ner och hamna ute på vinden. Jag vill ju inte ha med mig dem till Falun, inte när jag ska "börja om " mitt liv där.

Jag vill hitta på något skoj till helgen., Umgås med nära o kära vänner min "sista" helg i Vänersborg. Men det kommer säkert inte ske det heller. Jag vill ha skoj med Martina, men hon verkar för upptagen med flytten :/.
Nån som vill hitta på något skoj ?



bajs

Tråkliv

Sitter uppe hos mamma på NÄL, hennes jobb. Fick låna en egen dator, tom ett eget rum ;) och vet ni..det är grönt ;) haha.
Och varför sitter jag här då ? Jo, jag var med henne i personalbutiken ^^ Skulle egentligen köpt handdukar, men blev en jacka istället, en sån där vatten- och vindtät you know :D. Svart är den oxå ^^ haha.
Hur har jag då fått pengar ?
Man har då vääärldens snällaste...vad blir det nu, pappas mormor, som gav mig ett X-antal slantar igår ^^ +40 kr ;D.
Har fått order om att inte säga hur mycket, utifall min kära syster skulle läsa :P Men jag skulle lätt klara av o betala de närmsta hyrorma med dessa slantar :D
Gud vad jag tycker om den "tanten".

Fick dessutom reda på häromveckan att hon och hennes avlidna man hade tänkt adoptera min fader när han var liten.. Så han kunde få det han behövde.. LÅng historia.. Han bodde ändå hos dem och var med dem än sina föräldrar. Kan vara därför han o hans morbror har mer syskonkontakt än han har med sina syskon... hade iaf. Nu har pappsen och min 08a till farbror fått jättebra kontakt på senare år :)

jaja, vet inte alls vad jag tjatar om, men det blir nog bra ^^

Funderar på att dra mig snart oxå :D Ringa en blond liten filur oxå :)

bajs

Det reegnar

Regnar ganska mycket oxå ^^. Eller vänta.. nu slutade det, för stunden.

Jaha, då flyttar man den 22e augusti :) har kontraktet så fint liggande på köksbordet, signerat o klart. Ska bara skicka tillbaka det och antagningsbeskedet ^^. Egentligen är den min efter den 15e, men familjen är bjuden på kräftskiva den 16e, så får bli helgen därpå ^^ . Just nu verkar det som att jag ska få bo själv oxå ;)
Haha, jag drömde om att jag flyttade dit i natt. Krånglade med apoteket för att dem inte ville lämna ut min medicin, blev rumspolare med tjejerna i Blue Water High, och asbra kompis med killarna ;) . Sen träffade jag annat folk här från Vänersborg som nu insett att jag verkligen var en liten slampa o gick runt o hade sex med alla killar jag hittade.. Haha, gud vad jag skrattade när jag vaknade XD

 Så, vad händer idag. Ska laga jätte middag med bror ikväll. Med både förrätt,huvudrätt och efterrätt. Undrar hur det kommer gå ;) .

Har lite filmer att kolla på oxå, 
A  w a l k  t o  r e m e m b e r ,

 

M a m m a   M i a



 

och just  nu ligger B a r n h e m m e t på nedladdning ^^

  .


Mysko väder, nu skiner solen :S aja.

Ska röja ur min garderob sen oxå hade jag tänkt. Byta med Ida så hon kan få den när jag flyttar, så tar jag hennes byrå o lämnar kläder i den som jag inte ska ha med mig.
Och då kan man ju lika väl börja röja nu ^^

ne.. filmtajm !


Nu igen

Så sitter man här och slösar tid.. Väntar på att mamsen ska komma hem.. varför ? vet ej.. men det kan säkert vara bra.
Får börja kika på ny plattång oxå, det måste jag ju ha med mig till kära Falun ^^ Morsan har ju lovat mig en ny så :)
Pratade med Håkan förut, farsans gamla barndomskompis, tjatade i en evighet typ. Tydligen åker han upp o jobbar i Falun ganska ofta, så då kan han bli sändebud om jag behöver saker som finns här hemma ;) haha.

Blåser och regnar gör det oxå.. Känns lite mysko eftersom det var så fint väder nyligen ^^ men men.

Har lite ont i skallen med, känns som om jag börjar bli sjuk :/ men det är nog inget allvarligt, hoppas jag ^^

bajs

Måndag

Starten på ny vecka. Insåg när jag vaknade att om 3 veckor börjar jag skolan igen.. Dvs jag har flyttat till Falun då ^^.
Får nog ingen ny säng, blir en bäddsoffa istället, som faderns morbror skänker till mig XD haha., är hans 27åriga sons bäddsoffa egentligen. Men eftersom Henrik (som han heter) inte bor hemma längre tyckte Hans o hans fru Maggan att jag kunde få den ^^ Tydligen finns det goooott om plats för två i den ;) "Ifall du får främmat lixom" XD

Sitter o laddar hem Sex and the city-filmen, samt sjunger på Kate Perry..Gud, jag hatar låtar som fastnar på hjärnan! Hör någon på tvn (i kissed a girl), laddar hem hela albumet.. och sen sitter jag här XD bajs..


 




Jaja, ska städa lite sen.. Känns som det ligger regn i luften, och börjar jag köra ved kommer skurarna nog komma..
Haha, det bästa är att jag måste ha ny mobil innan jag flyttar, för den jag har nu kommer jag inte ta med, eftersom den är bajs ^^ Och mamsen vill ju kunna ha kontakt med mig, precis som mina syskon, såå.. jag vet att jag kommer ha ny mobil innan flytten ;)

Nej, nu blev syster sur.. så måste nog lämna datorn ^^

bajs


Lördag

Har ingen vettigare replik.. skulle kanske vara proppmätt isf ? Ändå delade jag på en pizza med bror min ^^
Blev så sugen på pizza igår när jag kom hem, eller i natt kanske låter bättre, när jag fann gamla pizzakartonger på bänken. Dock kunde jag inte äta nåt, hade inte ätit på hela dagen typ, o när jag väl tryckt i mig 2 tuggor smörgås kom de upp igen XD Min mage är lite cp..
Hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll iaf :) Först  bort till Nordkroken på cykel för att bada med Martina. Sen till Hannes, med vattenpaus innan hos hennes bror Magnus, där vi spelade Mario kart hon o jag ^^ Sofia är den eviga losern ;D .
Cykel in till stan (med Martinas kraschlandning XD), och in på själva musikområdet och Torgny Melins ;) XD ja, oxå hans saxofon förstås ^^.
Såg en person oxå, nämner han inte här, men jag såg typen XD moahaha. eller nåt XD
Sen gick jag o Martina ut till plantaget.. och rätt som det var satt alla andra där med ^^ haha. Ja, dem som inte låg på gräset ;) . Haha, Hannes tyckte jag skulle byta till varenda kille som kom dit o gav oss sällskap... Vadå ha "rykte" om att byta kille varje helg ;) haha.

Cyklade hem några timmar senare, blev AStrött, höll nästan på att somna när jag var vid Volvo Brandt, inte så lyckat ^^.
Men kom hem iaf, och kröp ner i min kalla säng och somna. . och drömde en väldigt skum dröm med en viss person som "huvudperson". Han spökar alltid i mina drömmar efter att jag "vart" med någon... Riktigt Äckligt.. Drömmer t.o.m om honom när jag sover ihop med en annan kille :S . Jaja, det är mitt undermedvetna som lurar.. Jag vet.
Det är bara då han finns i mina tankar idag, i drömmarna som jag bryr mig.
Och bara så ni vet, han sätter inte stopp för mig.. Att jag inte har sex är för att jag inte vill ha sex utan förhållande.. Det hade ju vart ännu värre om jag hade sex med varje kille jag träffade ;) . Jag vill inte ha sex bara för sexet, det kan jag klara mig utan :P Det finns faktiskt viktigare saker :P jag vill att det finns några känslor inblandade.. Gud, jag skulle inte kunna vara KK med någon ^^
Aja, skitsamm. jag klarar mig utan sex i singellivet, men under förhållande.. kan det vara värre ;) :P.
Det roliga är dock att jag känner inte för förhållande. Jag litar inte på sånt längre XD Inte just nu.. Kanske har jag inte träffat en sån kille ännu, som får mig att våga chansa på något nytt.. Men vi får väl se, kanske blir ändrade planer i Falun ^^.

Jävla babbel, bara för att jag har den satans drömmen i skallen.. den var bara.. så .. dum .. :P

Kanske blir stan ikväll, med the parents o annat folk ^^ Martina min goda vän som inte skulle dricka för mycket igår är tydligen bakis ^^ hahahha. :P

bajs

RSS 2.0