Äntligen hemma,

Fast.. jag har ju vart hemma ett tag XD haha
Har iaf haft det superbra ute på kusten, dock bara en dag med riktigt blå himmel och sol men.. det har vart trevligt iaf :D

Brorsans lag förlorade i semifinalen, medans det andra VFK - laget  åkte ur i kvarten.. Usch, ni skulle hört vilken hejarklack det var med i semin.. hela våran camping hade vi dragit med oss, det var lite ballt ;) Tyvärr hjälpte det inte, men det andra laget var bättre iaf...

Skaffade mig en ny bästis oxå , Allbäck the man ^^ haha.
Han tror inte på mig när jag säger att jag fyller 20, bara för att han är 12 o typ 170-175 cm lång XD
"va ? jag trodde du bara var 16 ?!"

Det är ju svårare för mig o se honom som en 8 år yngre kille, med den längden.. inte det lättaste ska jag tala om !
Inte heller när han börjar babbla om att jag har en väldigt fin rumpa.. hmm.. x)

Vi sprang på smögenbryggan igår med, innan vi skulle se på 94-ornas final.
Sofia fick ha kollen på Eddie o Allbäck, rättare sagt : Sofia o kepspojkarna ;) haha. och Eddie kan man ju sno kepsen ifrån, men det är bra mycket svårare o sno den från Allbäck, speciellt när han kan sno tillbaka den busenkelt XD
Jag sprang runt där med dem, och var sen inne i en shortsbutik.. eftersom jag skulle köpa shorts. haha, Allbäck gick breve mig o tjatade om att det egentligen var string jag skulle köpa, knäppgök. Iaf blev det ett par ljusrosa korta shorts med en massa svart tryck ; Lagom till att värmeböljan ska komma :D

Varje kväll förövrigt åkte vi "buss". Det var det vi kallade förtälten på campingen som vi satt i.. och varje gång folk klev in var vi på en hållplats.. låter sjukt, och det var sjukt ! men gött skoj :)
Nico (en utav tränarna) hade gett oss en 3 liters dunk med hembränt från Brålanda, som skulle smakat.. Iiisch (jag smakade inte, satt med mina Smirnoff ice ^^), och den kvällen vi började med det fick vi skäll utav en utav campingvärdarna XD
Han bara öppnade förtälten och sa att han fått klagomål och klockan var 23.15 så vi fick tysta oss.. för han ville inte se oss mer XD
Det roliga var att vi hördes knappt till toaletterna som bara låg en liten bit ifrån.... Men typ mittemot oss låg en annan husvagn där de oxå hade fest o ännu mera ljud, 01.30.. men de fick inga klagomål !
Campingvärdarna är emot oss, eller.. de är emot John XD

Just det, nån utav de första kvällarna drack jag dessutom ett himla gott rosévin.. hmm.. :)
jag vet inte vad jag ska skriva mer, det hände en massa på den här cupen, som vanligt ^^

-----------

Försöker få tag på Martina, men ingen som svarar.. BAAAAJS PÅ DIG MARTINA !
tänkte ju prata om grillfesten, jag funderar på att flytta den till fredag iaf.. men.. du svarar ju inte i telefon.
Eller du kanske skulle jobba idag ? aja.. jg ringer dig senare ikväll istället :) och HOPPAS på att du svarar !! XD


Igen

Ja då sitter man här igen, i två sekunder.. eller nåt.
Sitter o bränner de där fotbollsskivorna jag ska ha med imorn som sagt.. Gud, första tog en evighet, men denna.. svisch.

GUD
, det är inte ofta det sker.. men idag var en sånhär dag ^^
Var nånstans med far förut (och mamsen) och letade efter nåt till husvagnen.. o sicken söting till kille det satt bakom ett hörn x).  tråkigt nog upptäckte jag honom när vi skulle gå ut, för han hade nog suttit där hela tiden XD ögonkontakt hade vi med, flera miljoner gånger (nja.. men några stycken iaf).. och det var som om man ville vända o gå in igen när man kommit ut ;) höhö.

Sen åkte vi o åt på mc donalds... tror ni inte det satt en heting där med ;) mums..

hahahahha, galet ;)


nee, nu måste jag lämna datorn.. har en hel del kvar o göra, och så måste jag duscha med......
bajs på er, så hörs vi :)


Mums

Jag o Malin, min "extrasyster" bakade lite äppelmuffins förut, som ska med ut till kusten. Riktigt goda blev dem.. men det var inte lätt att hålla Malin från o äta upp smeten och äpplena XD haha.
Ska tydligen snart ner till hästarna vi har oxå.. Det snackades om att jag skulle rida lite, men jag tror inte jag hinner idag.. aja, får se på det !
Har ju rester o packa idag, och sen måste jag med bort till Linus träning o höra med Anki om det är rätt låt jag laddat hem, så jag inte bränner ut fel på skiva XD
Vi bestämde nämligen igår på Linus match att hon ska ta med sig en bergsprängare, och jag fotbollsmusik och så ska vi spela det bl.a under matcher nu under Kalles. Kan bli skoj, Erik som satt med oss (en spelare som inte spelade) bara tittade förskräckt på oss.. Stackars barn o ha sånna föräldrar.. och stackars mig som alltid ska vara med XD
Det roliga är att Killarna vill att jag ska vara med ;P hmm.. de små pojkarna.. varav en är 10 cm längre än mig XD hahaha.
 <-- jag o systern påväg till Kalles förra året XD

Ne, nu ska jag lämna datorn. Har inte tid med den.. vilket jag även inte kommer ha förrän på måndag igen, om jag inte smiter hit senare idag..
see you later ^^

Tro inte

att jag inte har smått ångest när jag vaknar på mornarna utav drömmar om honom.  Det är ju inte jag som valt vad jag ska drömma om, eller hur ? När man drömmer natt efter natt om en person man varken vill ha, eller ens drömma om.. då blir allt lite sämre.. if you know what i mean. Det är okej en natt, men inte flera i rad.
Det är som att allting spelar ett litet spratt med mig.

Jaha, idag blir det packning, eller början på det iaf. Iaf får jag tvätta det som jag ska ha med mig o en så länge bara ligger i soffan o "skräpar".

Haha, jag och en kille från kalmar diskuterar om tjejer har blivit "så jobbiga" det senaste. Att dem bara super sig fulla o strular runt. Vi har nämligen "ideal att följa", och killar är mer mogna och kan ta ansvar på fyllan. Enligt honom.. 
Vette sjuttsingen hur rätt han har. Det låter precis på honom som att killar är små oskyldiga lamm och det är vi tjejer som gör allt elakt. sure bäver.
haha, jag är visst inne i det sjuka livet tydligen , bara för  att jag oftast hittar ny kille varje gång det händer något (fest/utekväll). haha, men vad.. jag har väl bara mig själv o ta hänsyn till, då spelar det väl ingen roll ? eller ?

Ska fråga brodern om han vill hjälpa mig o baka lite äppelmuffins :) det är ju faktiskt gott ^^ ta med sig några på onsdag oxå. . . om det blir några över förstås ;)


Och yeeey, spanien gick vidare igår till semifinalen i fotbolls-EM :D dock på grund av straffar.. men ändå ! JIPPIE !
fick en ny favorit med : indianen ;) hahaha.



Dålig ork

ork på att skriva här alltså.. märks det ? Haha.

I alla fall hade jag en gôrtrevlig midsommar, som vanligt :) Traktor o vagn upp till bygdegården, sånt som en del bara får uppleva på studenten upplever jag varje midsommar :P
Dansade runt midsommarstången med mina blondiner, på jakt efter en Mayborn  - look a like, gos med bebissysslingen, och vinkade till engelsman XD
Väl "hemma" var det äcklig bål med gurka i,  mat i stora lass, hälsning på hästar, lite fotboll (föräldramatch), snapsvisor och en massa karaoke senare på kvällen ^^
Hem i taxi, och jävlar vilken tjatchafför (!), ner till husvagnen för att sedan skrämma varann (mig o martina) med varulvssnack XD . Att fullmånen lyste rakt in på oss, det blixtrade under mitt täcke (statisk elektricitet) och en jävel skickade sms gjorde ju inte saken mindre läskig XD. 
Att Dennis inte kunde skicka lite mat till oss gjorde även att en varulv åt upp min ena arm, eller hur martina ;) haha.

 Jaja, himla nice midsommar ; som vanligt :D





Vad var det där då ? så har du nog aldrig sagt till mig.. jag fick en större chock, ärligt talat. Det kommer inte glömmas det närmsta taget.. Men skitsamm. Du säger vad du vill, och du förvånar mig mer o mer. Men det är väl så livet är.. antar jag .


Idag är det en massa husvagnsstädning o packning. Drar ju ut till kusten på onsdag o blir borta till söndag.. trevligt, om vädret blir bra förstås !
nee, nu ska mamsen ha hjälp.. bajs på alla <3
None

Ontontont

Jag har ont i min hand.. fick ju en ganska stor flis in i handen häromdagen, rakt in i handen, och såret har börjat göra svinont :S aja.. ibland får man väl stå ut med lite smärta.
Har sånt där konstigt ont i benen oxå, rätt som det är känns det som om någon slår till med en knytnäve.. Det värsta är när det blir så på smalbenen :/.

Haha, jag har inte vädret på min sida idag ^^ så fort jag har kört lite ved börjar det spöregna XD hahaha.
Men högen(högarna) minskar ! jippie mig !! :D

Jaa.. Nu ska jag fixa med tvätten^^
Bajsbajs

None

"Your love is just a lie"

Haha, jag vet att det är en Simple plan-låt, och jag har inte lyssnat på dem på evigheter.. men den dök upp i skallen när jag städade rummet häromdagen XD
Hittade gamla H A N -saker, typ kaninen o dyl. Samt några papper där våra korta mejl står. (skrev ut dem innan jag raderade dem, precis som jag har skrivit ner de där speciella smsen på andra pappren).
Hade iaf lagt undan dem sist jag "storstädade" i den andra garderoben verkade det som.. och nu hittat dem ^^
Haha, kunde inte låta bli o läsa dessa mejl (smsen kan jag ju utan till.. har tom ett skrivet på spegeln XD).
Gud, nu märker man vad "vågigt" det förhållandet var för varje vecka.. ena veckan jättebra, nästa jätteelakt...... för att bli glatt o en massa "älskar dig" o "jag saknar dig".. för att gå vidare till ord som att man nog inte älskat den andra utan bara vart nykär blablabla..
Haha, det är när man läser sånt o skrattar som man inser hur dumt allting var.
Och funderar på om kärleken kanske bara var en lögn.
När man sedan kan lyssna på låtar som man ALLTID fått nån känsla för när man hört dem och hör dem idag.. och funderar på hur man kunde bli ledsen utav dem.. då vet man att allt är över :D
Men ändå.. när man drömmer om snubben flera nätter i rad, då blir man ibland orolig.. Fast jag vet ju hur det ligger till : Han kommer ju alltid finnas där, längst inne i hjärtat, även om det inte finns några kärleksfulla känslor kvar.. Så finns dem ju.. De kommer inte kunna raderas.. sorry.

Jävlar, det blev tjat om honom, bara för att jag hittade dem papprena XD ska gömma undan dem igen.. Jag vill inte slänga dem, men jag vill inte se dem heller. De skapar ju minnen :) Undrar vart jag ska placera den där förbaskade kaninen bara XD hahahaha.



Martin din lilla filur, tror inte det  är så värst uppskattat om du tar med den där personen, men vem som helst annars :D kan ju bli en förbaskat trevlig kväll om det är solsken o vindstilla.. o en massa folk..
men med min vanliga otur kommer det säkert bli : regn, storm, o inte en enda pers XD haha.

Skitsamm.. vad har hänt idag ? hmm.. inget speciellt.. stod på vedbacken en stund förut.. men fick ont i ryggen den bajsen!.
Btw, jag vet inte om det syns.. men jag har gått neri vikt ännu mera..   vägde mig förut o vågen visade 56.5.. 56.5 !!
utan att göra ngt speciellt för en gångs skull :D och det märks på kroppen..
Jag har ont i huvudet, naglarna är sämre (inte för att jag bryr mig, men det är irriterande för det "knäpps" av),. och mensen hoppar o flänger o jag har ingen koll på den alls känns det som.. den kommer inte när jag räknat med den iaf..
jaja.. det blir nog bra till slut.
Kanske har ngt hänt så mina "överflödiga" kilon är påväg bort :D
De där som kom efter att jag blev sjuk... bajs.. :P

ne, nu ska jag kila.. bajsbajs !
None

Städdag

Ska städa mitt rum idag hade jag tänkt ^^ 
Är ju inte så vackert väder att  man har lust o sitta ute så.. varför inte :)

Haha, hade Mint uppe i natt.. sov med henne i sängen XD vaknade nångång av att jag la mig å henne o hörde ett "illpip" så jag satte mig upp o fattade ingenting först ^^ sen senare vaknade jag av ett duns.... då hade hon ramlat ner på golvet, haha. och vid 5 tiden kände jag hur något snuttade på min haka, vilket gjorde att jag beslöt mig för att inte ha henne uppe något mer XD haha.

Studenten igår oxå :D
Snacka om att få minnen när man kör en bildestet-klass ^^ jag menar, jag har ju oxå skrikit "esbd, tjalalalala".
Jaja, det var lite kul ^^ men att de kan vara så lättroade av´att bli tutade på, det visste jag inte ^^ lät som om de åkte en berg-o-dalbana, och varje gång man åkter i en liten backe o ger sånt kort illtjut som man brukar göra, sånt tjut gjorde dem när en bil tutade XD haha.

För övrigt gav jag en ros till honom.. men det var inte helvit, utan lite rosa i :S men det var den vitaste rosen de hade i affären...
Frågan är om jag vågar träffa honom nu efter detta XD aja.. vad tusan... skrev även "förlåt för allt" och hoppas han fattar..
men man vet ju inte med honom :S

Dåligt väder fick dem med, spöregn.. kul, inte.. jaja..

Var hos Carin sen på kvällen :) åt en massa mat, eller.. efter halva tallriken var jag proppmätt XD och då hade jag inte kommit till efterrätten ännu ^^ haha, det är precis som om jag inte kan äta mycket längre.......

jaja. lägger upp bilder på bilddagboken om ni vill se :P

Ska jag göra det, eller ska jag inte ?

D e t  är den stora frågan.
Saken är ju bara den att jag är rädd för att han ska missförstå allt, hade inte det tvivlet funnits så.. då hade problemet inte vart lika svårt :/ eller ? skitsam.. Som dennis sa : det kan inte bli värre än vad det redan vart (A) .

Var inne o kollade på balen igår, alla fina människor :)
Haha, stackars malin som gått ner 5 kg sen hon sydde in den en sista gång ^^ Fin var hon iaf, ,gillade hennes klänning :D ska nog leta reda på henne imorn o ge henne en ros :)
Lisafisa var oxå väldigt fin, och michelle ! Melkersson kände jag inte ens igen först XD
Ganska kul att man kände någon i alla klasser förutom en ^^

malin                       lisa                        michelle o melkersson (i blått o grönt)

Ikväll ska bildesteterna komma hem hit med som sagt.. ifall de orkar ;O haha.


Just det, var inne på interflora igår innan plantaget o kollade de vita rosorna.. de var inte alls fina :S
Får hoppas på att de är finare imorn ! för en vit ros ska det vara ! ^^

Inte får man sovmorgon imorn heller.. först ska jag kolla på linus avslutning :)
sen på eftermiddagen är det studenterna, och på kvällen är det studentfirande ;D Yeeyy ^^

JUST DET ! 
Jag planerar ju o ha en så kallad grillfest i juli.. försöker få hit dennis oxå, men tror inte han kommer, pga "jobbet". Aja, inte mitt bekymmer, hade bara vart trevligt o ses.. nu är det ju väldig snart 1 år sen sist :/.. Får höra med honom hur han jobbar i juli, kanske kan man lägga den när han jobbar tidigt så han kan komma direkt efter jobbet...? om han nu v i l l  komma ;P
Haha, jag vet inte ens vilka jag har bjudit ^^ till en grillfest "nån gång i juli".. haha !
Jag hittade för övrigt ngt recept på nån somrig bål förut, med vaniljvodka, citron, flädersaft o nåt mer.. som skulle vara god till grillat ^^ hmm.. ^^ jaja..
Mamma verkar fortfarande vara med på att jag har en iaf ;D snackade med henne om det igår igen :)
Det är ju bara det att det där satans vädret ska vara fint oxå............

None

Jävla skitväder

Eller, blåst rättare sagt.
Skulle vart o badat med Martina, men vi sket i det ^^ Orka cykla i den här blåsten :P
Idag har jag städat en massa hemma, tv:n går trögt o kolla på :S.. Sitter därför o laddar hem..Bert - den sista oskulden XD Bert är ju så kul ^^ har "älskade ängel.." i hjärnan, haft den hela dagen ;D


Fotboll ikväll :D :D först Spanien o sen SVERIGE :)
Så ikväll ska jag placera mig i soffan, hejar ju alltid på dessa två länder ^^ Så det blir lite kämpigt när de ska mötas ;P
Ooh, vet när de spelade i Stockholm 12 maj förra året (samma dag som jag åkte till Turkiet), och jag hade velat se den matchen.. Så får man veta att pappas kusin Henrik, som är 7 år äldre än mig, hade försökt fixa biljetter till sig själv o ngn polare.. Jäklar vad avis jag var ! tur att de inte fick tag på några biljetter ;)  höhö.


None

Knepigt

Jag vet att jag är en aning konstig..
Ta t.ex när man badar ; de flesta tycker det är kallast om armbågen,armhålan m.m..
Jag tycker det är kallast om R Y G G R A D E N. Det räcker med att det kommer lite vatten på svanskotan så skriker jag oftast som satan ^^
Var och badade med min lilla dam Martina idag, ute på Skräcklan.. har nog inte vart så kallt i vattnet sen vi badade där sist XD och då var det ju nästan mitt i natten ! :P
  ←


Har för övrigt glömt skriva om min underbara helg XD
Var ju inne på Vatten- o visfestivalen i stan :)
säger bara jävla turkar till vakter, vill ni veta mer får ni väl fråga :P

Var iaf på efterfest sen på natten hos Mört ^^
Haha, det var en spännande efterfest XD 
"lilla tråkiga jag" som var tvungen o lämna Ted, höhö. dock hände inget farligare än en kram, o det var han som kramade mig, rättare sagt drog ner mig till en kram XD eller, inget farligare.. jag petade på hans nakna rumpa oxå (A) XD höhö. 

Sofia ska inte vara med o träffa Hannes kompisar, har vi inte lärt oss det redan Martina ;) haha. 


Mådde as dagen efter oxå.. Troligtvis är det min medicin som börjat verka, det har hänt flera ggr nu det senaste att jag har börjat må as typ 3 timmar efter att jag tagit den, o spyr en massa.. Medicinen är ju bland annat till alkoholmissbrukare, för att de ska spy upp all alkohol XD Så i fortsättningen ska jag inte ta den efter en alkoholkväll ;D

Har tom ont i halsen idag efter att jag spydde så jädrans mycket ^^ . 
Kom hem o sov under mitt stora träd, fläktade asgött i skuggan så där låg jag på en dyna med kudde o lakan som täcke ^^

Ska dra till Överbajs en dag oxå, köpa shorts ;D 
Är studentbalen på onsdag med, då måste jag dit.. 
Sen ska bildesteterna klä traktor o vagn hemma hos mig på torsdag.. 
Och så är det dags för S T U D E N T E N på fredag.. får hoppas jag har modet till d e t   d är a  bara.... :S 
Iaf ska jag på studentkalas på kvällen ;D

Sen nästa vecka är det M I D S O M M A R ! JIPPIE !!
O veckan därpå ska jag ut till kusten.. :D

Nån gång sa jag till Huset i nordkroken nångång oxå... men det får vi se när det blir Martina; när du är ledig några dagar i följd och jag är hemma ;) . eller nåt :P

Ne, nu ska jag sova..
PUSSHEJ

None

Snart ut i solen

Ännu en vacker o varm dag :)
Vaknade vid 6-tiden i morse av att en liten fågel hade flugit in i rummet.. Sover ju med öppna fönster, och mina fönster är sånna som sitter ihop, fast isär.. om ni fattar ?
Iaf vaknade jag av att ngt small till, öppnade ögonen o såg en fågel flyga in och sätta sig i min garderob på en galge.. Sen genom rummet o krocka med det stängda fönstret.. gång på gång ! Det "roliga" var att fönstret breve var öppet XD
Efter en fjärde krock låg fågeln på fönsterbrädan, och jag trodde den var skadad eftersom den inte rörde på sig en mm.
Så jag var snabbt framme o öppnade den andra rutan och ner i sängen o gömde mig under täcket (ville ju inte ha en fågel som attackerade mig^^). Så hörde jag några vingtag o såg att fågeln var borta, och drog ner persiennen.. ^^

Haha, det var en snurrig morgon ^^

Jag har förövrigt bestämt vad min lilla katt ska heta nu : M I N T.


Ne, nu ska jag ut i solen ^^

(och martina, nejnejnej jag är inte kär i honom ^^
Bara för att han är rolig o har najsiga muskler betyder det inte att man är kär :P )

None

Borta, men ändå nära

Är ju vatten o vis-festivalen borta i stan.. men jag behöver inte vara där för att lyssna på musiken.. den hörs ända hem till mig borta på onsjö XD asbra.. :P kan lyssna på det tills jag somnat.

Hade förövrigt en kul kväll igår, här blir vi inte fullekåta : muskelkåta ska det vara !
GRR på Martins muskler ;) 
Inte trodde jag att han skulle ha en sån mage.. eller såna armmuskler.. Nu kommer han aldrig bli av med mitt klängande ;) höhö.

Småslogs gjorde vi hela tiden oxå, ute på balkongen tex... här är bildbevis på mig som rycker i håren på Martins ben ^^


Ne, ska pallra mig i säng,
har vart hos Farmor o grillat med henne, hennes man, farbror, ingift faster, kusinerna o en massa jävla knott !
Usch..
aja.. natt på er ^^
None

100 kr rikare

Följde med pappas mormor till NÄL idag, hon skulle dit på nån koll och självklart ställer man upp, speciellt när man vet att man får lite pengar för det ;)
Låg o pressade i solen lite innan o häll på att glömma bort när jag skulle vara hemma hos henne ^^
Väl där satt vi o pratade lite, och hon kom på vad hon hade drömt i natt ;

Jag hade gift mig med en kille som var jätte lång och mörk, fast inte lika mörk som mig.. (gissa vem jag tänkte på ? :S) Haha, att han sedan hette Bengt fick mig o börja gapflabba.. För vems pappa heter Bengt ? hmm.. XD
Lite skojsigt ^^

Sen på NÄL fick jag en jätteglass utav henne, trodde aldrig den skulle ta slut ;D. 
Och medans vi sitter där o äter glass kommer kanske inte världens snyggaste, men helt klart kandidat, kille.
Så lilla Sofia passade på att flirta lite, bara ögonkontakt, men vadå ;)

I bilen hem sen tänkte jag att det är inte varje dag man flirtar på NÄL, men så kom jag på att detr har jag ju gjort tidigare.. Men då var det med pojkvännen, som jag tänkte på när Alva berättade om min blivande man XD haha, var nästan så jag började skratta igen ^^

A just det, kanske ska berätta att den här killen jag tänker på att Alva hade drömt om, de har aldrig träffats.
Så därför tyckte jag det var lite kul XD

Låg o pressa lite i solen sen när jag kom hem.. jag tycker inte jag får ngn solbränna längre :O
Fast iofs har bikinibrännan på överkroppen ändrats helt nu :D så nu kan jag bära urringat igen ;) moahaha ^^

Ska ringa min darling sen med.. oh no, skrev jag darling ? Det är ju jag som var darling.. hahaha.
"min darling, min bara min! älskar dig !"  - pfft.. :P

Blivit knasigt i skallen efter att Alva berättade om min blivande man XD

Ja iaf, ska ringa henne.. Får se om det kanske blir ngn allsång i Plantaget ikväll ;) höhö.
None

en dag ute i solen

Tänk att vi har haft fint väder så jäkla länge nu, o mer ska det tyligen bli :)
Ska strax ut i solen, sola lite i min nya bikini ^^
Mamsen var snäll o köpte en till mig igår, en mörkblå/randig från lindex ^^

haha, just det .. Martina tror att jag o en viss annan badade i pool mitt i vintern XD
Fast egentligen var det väl så att hon trodde något hade varat i typ ett år, när det egentligen bara vart några få månader.. på gränsen till att ha kallats ett stadigt förhållande.. dessutom vart det ju inte speciellt stadigt XD
Men vad fan, shit happens, things goes wrong.. lifes moves on :D
None

Roddklubben idag igen ?

För övrigt fyller mamma år idag, grattis.

Ska till roddklubben med Martini sen.. bara en massa bad nu för tiden.. sola o bada ^^
Sitter o kollar lite bikinis på nätet, måste införskaffa en ny tycker jag ;D men vi får se hur det blir med det..
Ringa Martina måste jag göra snart med, o sen skicka in mina kompleteringar till högskolan ..
Fick betyget hemskickat idag :) ¨
skriver säkert mer ikväll ^^
None

Sommar o sol

Det känns iaf som sommar ^^ sol är det ju ute, och en massa varmt ;D
kan knappt vara inomhus, vi har ett hus som drar till sig värme... på något konstigt vis :S
Haha, eftersom jag inte kan öppna den fönsterdelen som är vid huvudänden av sängen längre (går ju kabel från parabolen till tv:en där, har jag fått sova "upp-o-ner" de senaste kvällarna.. 
Är ju så förbaskat varmt på nätterna, och mornarna.. men vi ska inte klaga !

Var på siba idag, skulle köpa present åt pappa till mamma.. Hade chansen o köpa de där grön/vitrandiga shortsen på hm med.. men självklart var min storlek slut.. bad luck for me ! XD
Ska köpa en ny bikini med.. har jag planerat.. var inne på Gina o kikade, men hittade ingen skoj.. eller jo.. 
men jag tänkte faktiskt införskaffa en leopardmönstrad ;) men fanns ingen överdel,.. så får väl vänta ett tag.

Snart kalas för mamsen med, eller.. typ bara lite kakor o tårta.. men det duger :D
Blir att sitta under trädet, finns inget annat ställe man kan vara på här hemma typ.. men inte klaga ;) 
haha. 
None 

RSS 2.0